تقویت هوش مالی کودکان

تبلیغات

نویسندگان

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

درباره ما

    به وبلاگ من خوش آمدید

امکانات جانبی

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 96
    کل نظرات کل نظرات : 3
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 73
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 878
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 7
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 88
    آي پي امروز آي پي امروز : 24
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 293
    بازدید هفته بازدید هفته : 1441
    بازدید ماه بازدید ماه : 2255
    بازدید سال بازدید سال : 51681
    بازدید کلی بازدید کلی : 51681

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.221.27.56
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز :

چت باکس


    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

تبادل لینک

    تبادل لینک هوشمند

    برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله خبری تیتر ناب و آدرس titrnab.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرین نطرات

تقویت هوش مالی کودکان


یکی از مهم ترین مسائلی که می تواند کودک را در بزرگسالی موفق کند تقویت هوش مالی است. متأسفانه در مدارس ایران آموزش تقویت هوش مالی در کودکان وجود ندارد و آموزشی بر اساس این مبحث وجود ندارد، بنابراین بسیاری از والدین امیدوارند آموزش هایی برای تقویت هوش مالی در فرزندان خود بیابند. امروزه با توجه به اهمیت هوش مالی در کودکان، راه های زیادی برای تقویت هوش مالی در کودکان وجود دارد که می خواهیم در این مقاله با آن ها بیشتر آشنا شویم؛ پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

هوش مالی چیست؟

بهره هوشی مالی را نمی توان در یک جمله تعریف کرد زیرا تعریف واحد و مشخصی وجود ندارد. اما به طور کلی سواد مالی و نویسندگی را می توان راهی برای درآمدزایی با ایجاد فرصت های جایگزین و کوتاه مدت دانست. در واقع می توان گفت رفتاری که افراد در مشکلات مالی از خود نشان می دهند و دانش و اطلاعاتی که دارند را می توان ثروت اقتصادی یا دانش مالی نامید. تشویق به سواد مالی در کودکان امری مهم است، والدین باید با کاهش استرس کودک در خانه از طریق بازی های خلاقانه، سواد مالی خود را تقویت کنند و کودک را با مفاهیم زیادی در این زمینه آشنا کنند.

اهمیت تقویت هوش مالی کودکان

یکی از دغدغه های والدین امروزی تامین معاش مالی فرزندانشان است. اما مسلما هیچ پدر و مادری نمی تواند تا پایان عمر در کنار فرزند خود بماند و او را تامین کند. از سوی دیگر، کم نیستند کودکانی که تمام سرمایه والدین خود را از بین برده اند. به همین دلیل تقویت هوش مالی در کودکان بسیار مهم است. مباحث سواد مالی نه تنها در دنیای پول و اقتصاد به کودک کمک می کند تا تفکر تحلیلی و تفکر سیستمی داشته باشد و تفکر منطقی را تقویت کند.

اگر کودک در سنین پایین بتواند مشکلات مالی را درک کرده و مدیریت کند، در طول زندگی و در موقعیت های مختلف موفق خواهد بود. بازی هایی برای افزایش هوش کودکان وجود دارد که به آنها کمک می کند هوش مالی خود را تقویت کنند و زندگی خوبی برای خود ایجاد کنند.

باید آموزش هوش مالی را به فرزندانمان شروع کنیم. در چه سنی؟

از زمانی که کودکان در مورد مفاهیم انتزاعی، زمان و اعداد یاد می گیرند، می توانید با آنها در مورد پول صحبت کنید. معمولاً کودکان در سن 2 یا 3 سالگی با مشاهده اقدامات والدین خود، مانند شمارش پول یا پرداخت با کارت، آماده درک مفاهیم مالی هستند. از 4 سالگی می توانید کودک خود را با موضوعات نمادین و کلی مانند خرید و فروش، پرداخت هزینه یا بلیط برای خرید کالا و خدمات، چه ارزان و چه گران، کلی و بسیار قابل درک، آشنا کنید. . با روش هایی که در ادامه این مقاله به آنها اشاره کردیم، دانش مالی فرزند شما بهبود می یابد.

مهارت های مالی مورد نیاز کودکان

مفهوم مهارت های پولی یا مهارت های پولی حوزه های مختلفی از مراکز آموزشی و روش های مختلف را در بر می گیرد. اما به طور کلی مولفه های هوش مالی برای کودکان 4 تا 10 ساله عبارتند از:

مفهوم پول

مفهوم تجارت (خرید و فروش)

درخواست و دریافت پول

مهارت های مصرف

مفهوم سرمایه گذاری را درک کنید

پولی که در جیب خود دارید و نحوه استفاده عاقلانه از آن را بدانید

مهارت های نجات

مهارت های برنامه ریزی هزینه

توانایی صحبت در مورد پول

هزینه و خرید را در اولویت قرار دهید

راه های تقویت هوش مالی کودکان

امروزه که مسائل مالی در جامعه اهمیت زیادی دارد، باید از ابتدای زندگی به فرزندانمان اطلاعات مالی را آموزش دهیم. راه های زیادی برای تقویت سواد مالی در کودکان وجود دارد که در صورت اجرای صحیح می تواند تاثیرات بسیار مثبتی داشته باشد. در ادامه به بررسی چند روش تقویت سواد مالی در کودکان می پردازیم تا با استفاده از این روش ها موفقیت مالی فرزندان خود را تضمین کنید.

والدینی که به اهمیت هوش مالی در فرزندان خود واقف هستند به دنبال راهکارهایی برای تقویت هوش مالی خود هستند. راه حل های زیادی در این زمینه وجود دارد، اما باید توجه داشته باشید که قوام این روش ها مهمتر است و نباید آنها را یک یا دو بار امتحان کنید. از جمله مهم ترین راه های تقویت هوش مالی کودکان می توان به این موارد اشاره کرد.

نحوه کسب درآمد را توضیح دهید

یکی از راه های مفید برای تقویت سواد مالی کودکان، توضیح این است که پول از کجا می آید. بهتر است فرزندتان بداند که کسی برای کارش دستمزد می گیرد و شما باید سخت تلاش کنید. این جزئیات می تواند مزایای مالی را برای فرزند شما روشن کند. در این مورد بهتر است از بازی ها، داستان ها، کتاب ها و فیلم های مرتبطی که در قسمت های دیگر این مقاله معرفی کردیم کمک بگیرید. صحبت کردن با بچه ها در مورد پول ایده بدی نیست.

در مناسبت های مختلف به کودکان پول بدهید

در بسیاری از مواقع، کودکان هدایای مختلفی دریافت می کنند که باعث خوشحالی آنها می شود، اما این بار می توانید به جای هدایای مختلف، پول را به عنوان هدیه انتخاب کنید تا به کودکان مهارت های شمارش و کتاب را آموزش دهید. وقتی به بچه‌ها پول هدیه می‌دهیم، به آنها یاد می‌دهیم که آنچه را که می‌خواهند می‌خواهند و باید برای آن پول بپردازند.

مشارکت کودکان در بودجه

یکی دیگر از راه های تقویت هوش مالی کودکان، درگیرکردن آن ها در امور روزمره مانند پرداخت قسط و قبوض است. این به کودک فرصتی می دهد تا از منظر جدی تری به مسائل نگاه کند و هزینه ها را کاهش دهد. البته روی انجام این کار به صورت کاملا غیر رسمی و بدون استرس تمرکز کنید تا کودک استرس نداشته باشد و بتواند با مشکلات مقابله کند.

نحوه استفاده از پول کودکان را توضیح دهید

باید مبلغی را به عنوان کمک هزینه برای کودک کنار بگذاریم تا بتواند بخشی از هزینه های خود را بپردازد. اما باید به فرزندتان یاد بدهید که مخارجش را مدیریت کند و پول کمک هزینه را طوری خرج کند که بتواند در یک دوره زمانی از آن استفاده کند. با استفاده از این روش، فرزند شما یاد می گیرد که هزینه های خود را جدا کند و در صورت لزوم هزینه های اضافی را حذف کند.

از خودت شروع کن

برای تقویت هوش مالی در فرزندانتان، باید از خودتان شروع کنید و شیوه های مدیریت مالی خود را تغییر دهید. کودکان بیشتر از دیگران از والدین خود یاد می گیرند و اگر والدین درست رفتار کنند و پول خود را به درستی مدیریت کنند، فرزندان از آنها یاد می گیرند و سعی می کنند مانند آنها رفتار کنند. پس اگر می خواهید فرزندتان از هوش مالی بالایی برخوردار باشد، این ویژگی را در خود ایجاد کنید.




تاریخ ارسال پست: دو شنبه 12 آذر 1403 ساعت: 20:10
می پسندم نمی پسندم

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: